Освободи се от кабелите със сертифицирания BOOST↑UP Qi Charging Pad на JOYROOM, който ти позволява да зареждаш безжишно любимия си смартфон!


Сертифицираният BOOST↑UP Qi Charging Pad на JOYROOM представлява идеално решение за зареждането на твоя смартфон в дома или в офиса, като успоредно с това ще допълни стила ти с елегантния си дизайн. Спестява място и те освобождава от кабелите на стандартните зарядни, тъй като ти позволява да зареждаш безжично любимите си устройства, прехвърляйки необходимия енергиен заряд чрез индуктивно сдвояване. Също така, благодарение на функцията за автоматично деактивиране, спира процедурата по зареждане, след като батерията достигне 100%, спестявайки енергия (за разлика от повечето стандартни, кабелни зарядни).

Безжичният BOOST ↑ UP Qi Charging Pad на JOYROOM може да зареди батерията на твоя смартфон от нулата до 100%, точно като едно стандартно зарядно от 5 Watt, тъй като с изход 1A предоставя непрекъснато и стабилно зареждане.


Qi е безжична технология, която използва индуктивно зареждане, тоест едно електромагнитно поле за трансфер на енергия между два обекта. Безжичният Charging Pad BOOST ↑ UP е съвместим с протокола Qi, който му позволява да зарежда смартфони, таблети и други джаджи, съвместими с тази технология.


JOYROOM Qi Wireless Fast Charger Universal

  • Product Code: 10036
  • Availability: In Stock
  • 26.90лв.